Cat de Mult o sa Castig?

Alege una dintre cele 2 optiuni de plata:

1. Salariul Garantat

Daca nu esti ferm convinsa ca poti sa iti faci un salariu de care sa fii multumita, noi venim in ajutorul tau. In functie de money-people-needactivitatea pe care o desfasori in studioul nostru (seriozitate, perseverenta, implicare, pozitivism etc) iti vom oferi un salariu garantat 4500 RON/Luna. De fapt, noi iti oferim o suma fixa pentru a avea siguranta unui castig lunar, insa daca tu vei face mai multi bani, atunci poti trece la varianta 2 de plata- comision din incasari.

Totul este gandit in aaa fel incat sa-ti ofere certitudinea unui venit constant, insa in acelasi timp sa te motiveze sa faci si mai multi bani. Salariul garantat presupune intrunirea catorva conditii simple, cum ar fi seriozitatea (sa nu intarzii sau sa lipsesti), interesul acordat muncii (sa vii aranjata, sa fii vesela si cu chef) si un numar de minim 10 ture la 2 saptamani.

2. Bonus + Procent Incasari

Bonusul lunar de 4250 RON + Procent din incasari care variaza intre 50% si 100%.

Bonusuri la Inscriere

Inscrie-te in echipa NightWhisper si beneficiezi de un voucher in valoare de 2300 lei sub forma de produse si servicii special create pt tine:

  • 20 sedinte solar – Valoare 160 RON
  • 10 sedinte masaj anticelulitic – Valoare 300 RON
  • 10 Sedinte masaj relaxare – Valoare 250 RON
  • 5 sedinte Hair & Beauty: 3 sedinte complete de hair & beauty: tuns, vopsit, spalat, coafat – VALOARE 750 RON
  • 2 sedinte makeup profesional – Valoare 350 RON
  • 3 costumatii lenjerie intima – VALOARE 490 RON

Cat se poate castiga?

Desigur, lucrurile sunt mult mai complexe decat sunt prezentate mai jos, dar incercam un rezumat pentru a explica cum functioneaza sistemul.

Avem 4 parti implicate: site, studio, model si membru.

Studioul si modelul sunt de o parte, membrul (care plateste) de alta parte iar site-ul este la mijloc (cel care intermediaza fluxul audio-video dar si fluxul financiar dintre model si membru).

Modelul are fixat un pret pe minut. Din acest pret site-ul opreste o buna parte (costurile de intretinere a unui site (servere, FMS, publicitate, staff, etc) sunt foarte mari si de aceea si comisionul oprit de acestea sunt piperate) restul fiind virati dupa caz modelului sau studioului.

Dar cel mai bun exemplu este cel practic.

De exemplu, avem pretul pe site fixat la 2 dolari pe minut, iar site-ul are un comision de 50%. Cu studioul in care lucrati aveti o alta intelegere cu un alt comision care variaza dar pentru acest exemplu il punem la 50%.
Pret pe minut: 4 dolari.
Site-ul opreste 50% (adica 2 dolari): studioul incaseaza 2 dolari.
Studioul opreste 50% din incasari (adica 1 dolar): modelul incaseaza efectiv 1 dolar pe minut.
Astfel, intr-o ora un model poate incasa si 60 de dolari (1 dolar X 60 minute).

Testimoniale

Loading…