Intrebari Frecvente

Daca doresti sa afli un raspuns la o alta intrebare decat cele prezentate mai jos, acceseaza pagina Pune o intrebare si lasa-ne intrebarea ta.

Question: Pot lucra in acest domeniu daca nu am experienta?

Da, se poate lucra in acest domeniu chiar daca nu ai experienta. Cu timpul veti capata experienta si aceasta isi va spune cuvantul in generarea unor castiguri mai mari, invatand cu trecerea timpului cum sa atrageti cat mai multi clienti.

Question: Ma poate vedea familia sau prietenii?

Nu poti fi vazuta nici de familie nici de prieteni deoarece fiecare site cu care lucram ne ofera posibilitatea sa blocam accesul persoanelor dintr-o anumita tara. De exemplu un model din Romania poate selecta din lista de restrictii tara noastra, astfel nimeni din Romania (care acceseaza site-ul de pe un IP Romanesc) nu va fi capabil sa vada profilul vostru de model video chat pe site-ul respectiv.

Question: In cazul in care voi implini in 2 luni varsta de 18 ani oferiti posibilitatea de a angajare ?

Nu poti colabora cu noi daca nu ai 18 ani impliniti!

Question: As vrea sa incerc jobul acesta de videochat, as putea sa vin sa lucrez o zi si sa incerc sa vad daca imi place si daca ma pot acomoda?

Este o idee excelenta sa incerci, sa vezi cum este jobul de model intr-un studio de videochat si, daca nu te descurci, renunti si gata.

Question: Care este limita de varsta pentru a lucra ca model?

Nu exista o limita de varsta. Orice persoana care a implinit varsta de 18 ani poate lucra in acest domeniu.

Question: Trebuie sa fii neaparat slabuta sau sa arati bine pentru un astfel de job?

Nu trebuie neaparat sa fii slabuta sau sa arati foarte bine, in schimb trebuie sa ai o fire placuta, sa fii sociabila si sa iti placa sa vorbesti pe chat.

Question: Se poate lucra in cuplu?

Din studioul nostru, care este un studio legal nu se poate lucra in cuplu. Lucrul in cuplu, in domeniul acesta este interzis deoarece poate fi interpretat ca un act de prostitutie ascunsa.

Question: O data pe luna, noi fetele nu putem lucra timp de cateva zile ce se intampla?

In aceasta perioada poti opta sa nu lucrezi.

Question: Daca mai am un alt job, cu totul diferit de aceasta meserie as putea sa lucrez si la acest studio?

Sigur ca da, iti poti pune turele la studioul nostru in asa fel in cat sa poti ajunge si la celalat job.

Question: Informatiile mele sunt confidentiale?

Toate informatiile referitoare la identitatea ta reala sunt confidentiale. Doar profilul tau de model precum si numele sub care figurezi ca model sunt publice.

Testimoniale

Loading…