Plata Fixa

Fie ca iti doresti un salariu garantat, sau un comision bun, noi iti facem cea mai buna oferta. Pentru ca ne dorim sa colaboram cu tine!

De aceea, in cazul in care ai deja un loc de munca si nu esti sigura ca vei castiga suficient din webchat, noi iti putem oferi un venit de minim 4500 RON – indiferent de incasari!

Alege una dintre cele 2 optiuni de plata:

1. Venit Garantat

Daca nu esti ferm convinsa ca poti sa iti faci un salariu de care sa fii multumita, noi venim in ajutorul tau. In functie de activitatea pe care o desfasori in studioul nostru (seriozitate, perseverenta, implicare, pozitivism etc) iti vom oferi un venit garantat de 4500 RON/luna. De fapt, noi iti oferim o suma fixa pentru a avea siguranta unui castig lunar, insa daca tu vei face mai multi bani, atunci poti trece la varianta 2 de plata- comision din incasari.

Totul este gandit in asa fel incat sa-ti ofere certitudinea unui venit constant, insa in acelasi timp sa te motiveze sa faci si mai multi bani. Venitul garantat presupune intrunirea catorva conditii simple, cum ar fi seriozitatea (sa nu intarzii sau sa lipsesti), interesul acordat muncii (sa vii aranjata, sa fii vesela si cu chef) si un numar de minim 10 ture la 2 saptamani.

2. Procent + Bonus

Modelele isi stabilesc practic singure procentul pe care il primesc din incasari, pornind de la 50% si ajungand pana la 70%. De asemenea, pentru cine doreste, oferim oportunitatea de a primi 100% din suma generata. Alaturi de aceste procente, fiecare model primeste bonusuri consistente in functie de dorinta si de nevoile proprii, dupa cum urmeaza:

  • 4 250 RON LUNAR + 2 000 pct rewards pentru optiunea contract pe perioada NEDETERMINATA
  • 12 750 RON + 3 000 puncte rewards pentru optiunea contract 3 LUNI
  • 25 000 RON + 5 000 puncte rewards pentru optiunea contract 6 LUNI
  • 51 000 RON + 10 000 puncte rewards pentru optiunea contract 1 AN

Testimoniale

Loading…