Cum castig bani din videochat

Cum castig bani din videochat?

1. Salariu garantat

Desi majoritatea persoanelor sunt sceptice la realizarea  in acest domeniu a unui salariu care sa le aduca o siguranta financiara, noi te asiguram ca rasplatim seriozitatea, perseverenta, adaptabilitatea , punctualitatea si inventivitatea  si ca poti realiza un salariu garantat de 4.500 RON / luna.

Astfel, noi oferim o suma fixa, pentru a avea certitudinea unui salariu lunar dar, daca vei face mai multi bani, poti trece la varianta  2  care presupune comision din incasari.

Avand in vedere ca multumirea voastra este pe primul plan in dezvoltarea unei colaborari de lunga durata, am gandit totul foarte bine; vrem sa iti oferim un salariu fix dar in acelasi timp vrem sa fii motivata  in a face si mai multi bani.

Pentru salariul garantat trebuie sa fii punctuala, sa nu lipsesti, sa acorzi atentie ingrijirii personale si  sa ai mereu o prezenta  agreabila si sa fii binedispusa la orele de lucru.

2. Bonusuri si comision

  • La inscriere beneficiezi de bonusuri sub forma de vouchere  sub forma unor servicii si produse special pregatite  pentru tine. Aceste vouchere constau in sedinte foto, sedinte de make-up sau coafura, sedinte la un salon de infrumusetare, achizitionarea unor costumatii de lenjerie intima sau sedinte de masaj anticelulitic. Iti lasam tie posibilitatea de a alege.
  • Comisionul din incasari se situeaza intre 50% -100 %  si este negociabil.

O intrebare frecventa este legata de castigul real si cum castig bani din videochat.

Intr-adevar, lucrurile nu sunt mereu atat de simple avand in vedere ca implica interactionarea  si buna relationare a patru parti implicate in proces: studioul, site-ul, modelul si membrul.  Liantul intre model, studio si membru este site-ul. Avand in vedere ca membrul plateste un pret per minut, ca sunt cheltuieli cu site-ul si studioul, interesul este captarea atentiei si stimularea interesului indelungat al clientului.

Cum exemplul convinge mai mult, sa spunem ca, la un tarif de 4 dolari/minut, cu 50 % comisionul site-ului si studioul 50 %, modelului ii revine 1 dolar/ minut. Concluzia: 1 ora=60 dolari.

Lasa un Comentariu

Loading…