Daca fac videochat imi va influenta viata de familie?

Daca fac videochat imi va influenta viata de familie?

Daca fac videochat imi va influenta viata de familie?

   Am fost întrebată deseori de prietenele mele dacă nu regret alegerea făcută și dacă a lucra la videochat nu mi-a afectat viața de familie.

   Pentru multe persoane poate părea paradoxal a avea un serviciu, o familie și totodată a lucra la un videochat. În urmă cu ceva timp așa priveam și eu acest amestec de situații și mi se părea foarte greu din toate punctele de vedere. Nu îmi imaginam cum aș putea să mă descurc bine cu toate, cum aș putea să nu sacrific timpul destinat unei activități în detrimentul altora. Dar viața îți pune întrebări și totodată îți oferă și răspunsuri. Întrebările adresate mie nu au fost directe ci au reieșit din situațiile de criză în care eram ades. Știm cu toate cât de greu este financiar vorbind, să faci față tuturor provocărilor. Deși două salarii cheltuielile pentru familia noastră nu asigurau un trai nici măcar decent. Cu greu și cu economii severe ne ofeream câteva zile de vacanță, copilului nu îi putea oferi mereu cele necesare, zilele de weekend erau de cele mai multe ori asemănătoare fără prea multe bucurii. Da, ne avem unii pe alții, ne iubim și suntem sănătoși. Dar parcă nu merge totul bine când, ”nu este” , ”nu putem acum” , ”este prea scump și nu ne permitem” sunt expresii deja uzuale. Timpul trece și nu ne mai putem întoarce la anumite perioade atunci când va fi să avem bani.

   Cu dorința de a ieși din impasul în care intraserăm am căutat pe net cu speranța că voi găsi ceva. Am încercat diverse sfaturi pentru venituri suplimentare care nu aduceau bani suficienți în schimb alocam din timpul meu destul de mult. Într-o zi am descoperit din întâmplare un site și, după o simplă vizită virtuală am sunat și a doua zi am și vizitat locația care mi s-a părut de la început a fi exact ceea ce se potrivea dorințelor mele. Și așa, am început să lucrez la videochat.

     Oportunitățile la angajare, bonusurile primite și programul flexibil m-au motivat pentru a continua. Având în vedere că sunt condiții foarte bune, că există discreție și profesionalism am trecut repede peste timiditatea de la început. La înscriere am optat pentru ședințele de masaj anticelulitic și costumațiile de lenjerie intimă fiind oarecum dorințe mai vechi ce nu mi le putusem îndeplini. Salariul fix și bonusurile lunare de au sporit considerabil veniturile familiei și am reușit să punem în practică multe dintre planurile noastre. Faptul că lucrez la videochat mi-a sporit încrederea în mine, mi-a dat șansa de a îmi folosi și îmbogăți cunoștințele de limbă engleză și mi-a stimulat creativitatea și inventivitatea. Echipa de fete de la NightWhisper Studio , căci despre acest studio este vorba, este deosebită și chiar mi-am făcut și prietene. Având în vedere că avem și un spațiu destinat relaxării, că totul în jur conferă un aer de eleganță și rafinament, pot spune că mă simt norocoasă lucrând într-un asemenea studio. Mobilierul modern, dotările tehnice și confidențialitatea că au contat foarte mult în a continua să lucrez la videochat în Studioul NightWhisper.

   Iar prietenelor și confidentelor mele atunci când mă întreabă de regrete le răspund simplu: am viața pe care o doresc, am înțelegerea și susținerea pe care o doream și am posibilitatea de a îndeplini atât pentru mine cât și pentru cei dragi dorințe la care înainte nici nu visam. Lucrând la videochat nu risc nimic în schimb seriozitatea, punctualitatea, verva și, de ce nu, frumusețea mea sunt răsplătite așa cum se cuvine. Nu pot decât să fiu mulțumită și încântată că am avut inspirația și curajul de a face pasul către NightWhisper Studio.

   Posibil ca rândurile scrise de mine să fie citite și de alte persoane aflate acum în situația în care am fost și eu odinioară. Îți garantez ție, cea care citești cele scrise de mine și care te-ai hotărât să încerci această variantă de a obține venituri suplimentare, că nu vei regreta decât că nu ai ales mai devreme să lucrezi în acest domeniu.

   Fie ca visele frumoase să prindă contur și dorințele să îți fie îndeplinite.

Lasa un Comentariu

Loading…