Inceputul colaborarii cu studioul de videochat NightWhisper Studio

Inceputul colaborarii cu studioul de videochat NightWhisper Studio

Inceputul colaborarii cu studioul de videochat NightWhisper Studio

   Mereu voi face o legătură între primele semne ale apariției toamnei și primii mei pași în lumea interesantă a videochatului, mai exact-începutul colaborării cu NightWhisper Studio.

   Îmi amintesc de discuția purtată cu cea mai bună prietenă, de faptul că mereu eram în căutarea unui job pentru a-mi suplimenta veniturile și deasemeni, de continua renunțare la a-mi îndeplini anumite dorințe. Eram în Copou, rătăcind pe alei și discutând nimicuri când, așa din senin, prietena mea m-a întrebat de Revelion , dacă am planuri. Atunci am realizat că frunzele sunt ruginii, că a mai trecut o vară în care nu fusesem plecată decât la bunici și vreo două zile la o mătușă , că toți banii câștigați îi investisem în cazare, studii și ceva haine. Prietena mea vorbea, cuvintele mă învăluiau și nu vedeam decât frunzele feștejite și strivite de tălpi nepăsătoare și grăbite. Pe fiecare frunză îmi părea scrisă câte o dorință de-a mea și urma tălpii îmi apărea ca un refuz al sorții de a-mi vedea unele vise împlinite. Cuvintele curgeau, luau forma unor întrebări ce își așteptau răspunsul dar eu nu vedeam decât frunze iar soarta lor mi se părea atât de tristă și atât de asemănătoare cu a mea încât picuri mari îmi tulburau privirea și simțeam urmele lor pe obraji.

     Cât să fi trecut, nu știu; știu doar că pentru mine a fost momentul în care am luat hotărârea de a nu mai fi umilă și de a pune visele și idealurile mele pe primul plan. Atât de hotărâtă eram încât prietena mea mă privise speriată de schimbarea atitudinii mele și încerca să afle ce se întâmplase. Cum aș fi putut să îi povestesc despre dialogul meu cu frunzele, despre tristețea și golul lăuntric? Cum aș fi putut să îi explic despre inegalitatea între a vrea și a nu avea, când ea avea totul de mică?

   După câteva ore , fără ezitare ca și gând totul ar fi fost de multă vreme planificat, am pășit pragul unui univers aparte ce avea să îmi devină cămin primitor și sursă de venit în scurt timp. La NightWhisper Studio am găsit o atmosferă primitoare și condiții atractive de lucru, o echipă entuziastă și receptivă , discreție și profesionalism la standard ridicate. Deși sceptică la început, programul flexibil, camerele modern amenajate și dotate cu aparatură de cea mai bună calitate, bonusurile și câștigurile acumulate mi-au alungat și cea mai mică urmă de îndoială. La NightWhisper Studio am reușit să îmi înving timiditatea excesivă și să conștientizez că sunt frumoasă, talentată și inventivă. Am reușit să îmi îndeplinesc multe visuri , am izbutit să îmi termin studiile, să îmi achiziționez lucruri ce mi le doream și, cel mai important pentru mine, am făcut numeroase călătorii, căteva dintre ele chiar în afara granițelor țării.

   Acum, privind retrospectiv, pot spune că nu regret alegerea făcută atunci , dimpotrivă sunt încântată că am găsit această oportunitate. Dacă ești o persoană serioasă și motivată în a realiza ceva în viață, a lucra –chiar și temporar- într-un studio de videochat este o șansă ce nu trebuie ratată. Iar NightWhisper Studio este după părerea mea alegerea ideală . O simplă vizitare a site-ului , chiar și o vizită la modernul sediu pot convinge pe oricine că ceea ce spun este adevărat.

   Și iarăși este toamnă și iarăși frunzele îngălbenite și triste își strigă poveștile și oglindesc trecerea timpului. Curios; acum privesc totul zâmbind și culorile lor par a-mi lumina privirea și a-mi bucura sufletul.

   Drumul meu spre Studio NightWhisper trece printr-un parc și acum prefer să mă bucur de frumusețea toamnei mergând pe jos pre sediu. Nu mă mai satur de culori și de amintiri. Astăzi am luat de jos o frunză minunat colorată de măiestria toamnei. Am privit-o mult timp încercând să mai descifrez ceva prin petele de culoare. Cum nu am descoperit niciun semn am luat-o cu mine și am pornit mai departe încrezătoare.

Lasa un Comentariu

Loading…