Cine suntem

NightWhisper s-a remarcat prin seriozitate si profesionalism ca fiind o companie stabila si in continua dezvoltare.

Avand o experienta de peste 8 ani, va oferim sansa de a lucra intr-un astfel de domeniu, in conditii de top, legale, intr-o locatie de 950 mp special amenajata pentru a crea o atmosfera degajata si plina de siguranta.videochat studio in iasi

NightWhisper Studio este localizat in Iasi, este amplasat intr-o cladire cu 4 etaje, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru fotografii de o calitate superioara, calculatoare foarte performante si monitoare LED, camere video profesioale Sony, decoruri foarte placute, iar toate aceste lucruri vor atrage pur si simplu membrii platitori in camera ta de chat.

Personalul nostru calificat si bine instruit va sta la dispozitie si raspunde tuturor cerintelor tale, ridicandu-se la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Un lucru foarte important este faptul ca nici-unui model ce lucreaza din studioul nostru, nu-i poate fi accesat profilul de persoane din Romania.

Multumim modelelor noastre pentru increderea acordata pana acum si le promitem in continuare, promptitudine, seriozitate si profesionalism.

Daca doriti o colaborare cu noi, va rugam sa ne contactati!

Testimoniale

Loading…