Pererea unei persoane care lucreaza in studio de videochat

Pererea unei persoane care lucreaza in studio de videochat

Buna! Numele meu este  Ioana si vreau sa iti impartasesc din experienta mea, vreau sa te ajut cu un sfat bun si un gand cu drag indreptat spre tine cea care acum oscilezi intre sentimente contradictorii  cautand  colacul de salvare ce pare a nu fi prea departe de tine.

Cu ceva vreme in urma, am aflat intamplator de existenta unui astfel de studio. La prima citire a anuntului toata educatia mea puritana s-a revoltat si parca ma simteam vinovata si de simpla citire a celor cateva randuri. Am considerat totul un incident minor si …am trecut mai departe. Studenta fiind, invatam dar ma si distram. Adevarul este ca nu ma simteam mereu in largul meu nefiind in trend cu ultimele noutati in materie de moda . De ar fi fost doar asta, mai treceam cu vederea dar, cum mereu mi-am promis ca, de voi ajunge studenta voi insista pe dobandirea unei culturi rafinate, voi fi nelipsita de la Teatru sau de la Filarmonica, voi calatori si voi avea o colectie impresionanta de albume de arta, lipsa acuta a banilor m-a pus pe ganduri. Si, dintr-un colt indepartat al memoriei, micul anunt a iesit salvator la iveala.

Iti imaginezi cred, cat de timid am facut primii pasi, cata frica si ce emotii aveam, dar dorinta de a reusi , dorinta de  a fi independenta financiar mi-a fost suport pentru ceea ce am realizat.

Te asigur ca , facand pasul de  a intra in aceasta echipa de videochat, nu vei regreta nimic. La seriozitate ti se raspunde la fel, punctualitatea, dinamismul, inventivitatea si dorinta de a reusi iti sunt rasplatite .

Totul este confidential iar conditiile de lucru sunt create parca pentru rasfatul modelelor si sunt net superioare fata de cele care erau la inceputul carierei mele. Da, am reusit sa realizez, pe langa terminarea facultatii, multe alte planuri si sunt mandra de ceea ce am reusit.

Acum totul depinde de tine, de cat de mult iti doresti sa fii printre stele chiar daca initial ai tintit luna.

Succes!

Cu drag, prietena ta  Ioana!

Lasa un Comentariu

Loading…